THIS IS US

Välkomna till Fuzzy Logic!

Lars-Åke Ohlén

Civilingenjörsutbildning D-LiTH

Produktutvecklare, Agil coach, Scrum-instruktör
Certifierad Scrum Master och Product Owner.

+46 705 23 1320
lasse(a)fuzzylogics.com

Lars-Åke har utvecklat produkter sedan 1990, först som elektronikdesigner sedan på systemnivå. Sedan många år hjälper han andra företag att lösa komplicerade problem runt produktutveckling inom både elektronik och mekanik och gränslandet däremellan. Som person är han positiv och kör med ett tydligt affärsfokus på mervärde. Han presterar bra i en utmanande miljö och är alltid angelägen om att underlätta varaktigt resultat.


Fredrik Spovin

Civilingenjörsutbildning Y-LiTH

Problemlösare, Testare

+46 708 16 1320
fredrik(a)fuzzylogics.com

Fredrik är mycket uppskattad för sin förmåga att snabbt smälta in i de nya teamen i sina uppdrag. Efter exjobb inom röntgen i Storbritannien rör han sig obehindrat i en internationell miljö - han är van att resa runt i Europa på både komplicerade driftsättningar av nya produkter och även på olika komplicerade mätuppdrag inom oförstörande provning.

Som person är han positiv, har ett fantastiskt tekniskt sinne och arbetar alltid för att lösa problemen i projektet så snabbt som möjligt.

För OFP/NDT är Fredrik certifierad i EN473 Level One, Ultrasonics (General Industry) samt EN4179 Level Two, Ultrasonics (Aerospace)Malin Fritz Saint Cyr

Civilingenjörsutbilning Energisystem, Uppsala Universitet

Projektledare, Certifierad Scrum Master

+46 766 01 1320
malin(a)fuzzylogics.com

Malin är projektledare och certifierad Scrum Master.

Malin har erfarenhet från energi-, flyg- och verkstadsindustri, van att jobba i mycket komplexa utvecklings- och certifieringsprojekt och tar sig an nya utmaningar oavsett domän.

Med sina agila kunskaper är Malin en mycket uppskattad servant-leader för sina team.


Elisabet Larsson

Civilingenjörsutbildning Y-LiTH

Projektledare

+46 70-533 21 58
elisabet(a)fuzzylogics.com

Elisabet är projektledare som även jobbar på den agila banan och jobbar bl.a. med Parmaturs Puls.

Elisabet har bakgrund som kretsdesigner och har tidgare jobbat på Fujitsu, Ericsson och CEI-Europe, senast med vidareutbildning av civilingenjörer.

Delvis uppväxt i Menlo Park / Palo Alto, Californien, är hon ett självklart val i ditt internationella projekt,


Katarina Hesoun

Civilingenjörsutbildning I-LiTH

Projektledare

+46 73-054 27 34
katarina(a)fuzzylogics.com

Katarina är van att leda tekniska projekt inom vitt skilda domäner och med stor spridning på innehåll. Hon har stor vana att rapportera till och föra vidare beslut från ledningsgrupp för att projektet så snart som möjligt ska nå sitt mål med rätt ekonomiska förutsättningar. Katarina är alltid en mycket uppskattad teamleader för sina projektmedlemmar.Erik Robertson

Civilingenjörsutbildning M-LiTH

Projektledare

+46 70-845 46 54
erik(a)fuzzylogics.com

Vi är glada att presentera Erik, vårt senaste tillskott! Han är en projektledare med flera års erfarenhet som civilingenjör. Erik är driven, engagerad och målinriktad, vilket gör honom till en ovärderlig tillgång för vårt team. Hans tekniska expertis kombinerat med ledarskapsförmåga garanterar högkvalitativa lösningar och framgångsrika projekt. Med Erik vid rodret kan du vara säker på att dina projekt får den uppmärksamhet och precision de förtjänar. Kontakta oss för att se hur Erik kan hjälpa dig att nå dina mål!Monica Ohlén

LiU

Säkerhetschef

+46 70-261 60 48
monica(a)fuzzylogics.com

Monica är vår dedikerade säkerhetsansvariga som bringar år av erfarenhet och expertis till vårt team. Med en framgångsrik karriär har Monica etablerat sig som en noggrann och pålitlig. Hon sätter alltid säkerheten främst.